YellSL

Prijzen

Aangezien wij op maat werk leveren is het lastig om prijzen te noemen. Om u toch een indicatie te kunnen geven hieronder de uitleg van de prijzen voor de eerste behandeling en een aantal voorbeelden. Let wel, bij de eerste behandeling koopt u het YELL Hair . Dit eenmaal gekochte haar kunt u minimaal 6 maanden tot 12 maanden hergebruiken. Om de 2 maanden komt u terug om alleen het YELL Hair weer omhoog te laten zetten, hiervoor hanteren we vaste prijzen inclusief knippen en stylen.

De prijzen voor de eerste behandeling zijn gebaseerd op 2 factoren, namelijk : de aantal handgeweven randen van uw eigen haar dat u nodig heeft en het aantal banen YELL Hair. Haar vermeerderen vanaf 295,- euro, Haarverlenging vanaf 590,- euro

De eerste behandeling zal iets meer tijd in beslag nemen, omdat we het haar terplekke op maat samenstellen en het daarna in uw eigen haar geknipt wordt, zodat het een geheel vormt. Dit is in de prijs inbegrepen.

Als u heeft gekozen voor een YELL hairweaving, dan adviseren wij om de 2 maanden het haar weer omhoog te laten zetten. Omhoog zetten inclusief knippen en stylen vanaf 80,-

We halen dan de handgeweven mini-dunne randen eruit en weven deze opnieuw tegen uw hoofdhuid, daarna wordt het haar er weer terug in genaaid. Factoren zoals de snelheid dat uw eigen haar groeit en de juiste verzorging spelen bij dit advies een rol.

U kunt voor meer informatie of een afspraak contact met ons opnemen:

U kunt voor meer informatie of een afspraak contact met ons opnemen:
076 850 38 94 / 06 23 81 64 47
info@yellsl.nl