YellSL

YellSL Studio

YellSL is de eerste hairweaving studio die contracten heeft gesloten met zorgverzekeraars voor vergoedingen op medische basis.

We kunnen er niet meer omheen: haarverlies bij vrouwen tussen de 15-75 jaar is leeftijdsloos en neemt drastisch toe, al dan niet om gezondheidsredenen. Wie de oplossing niet gelijk in een pruik of haarstuk zoekt kiest voor hairweaving.

Probleemoplossend

YellSL onderscheidt zich door de gerichte, probleemoplossende aanpak. Het blijkt vaak dé oplossing te zijn voor vrouwen en tieners met alopecia (vrouwelijke kaalheid), tijdelijk dunner haar (stress of chemo) en van nature dun haar. Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. De haarexpert schat in hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Yell Hair misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd. Het blijkt vaak dé oplossing te zijn voor vrouwen en tieners met alopecia (vrouwelijke kaalheid), tijdelijk dunner haar (stress of chemo) en van nature dun haar.

Hoe werkt de medische vergoeding?

Mensen met een medische indicatie, verwijsbrief van dokter of arts, krijgen de behandeling vergoed. Als erkend leverancier hebben wij contracten met verzekeraars om de kosten direct bij hen te kunnen declareren. Ziektekostenverzekeraars vergoeden een deel of soms al deze kosten.

Na bericht nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op. Een (zieken)huis bezoek is mogelijk. De levertijd van onze haaraanvulling is per direct en speciale haaraanvulling maximaal 12 weken. Het reserveren van een haaraanvulling is mogelijk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Heeft u vragen? Neem direct contact op met yellsl.
Wij zijn ANKO specialist

Downloads

Profiel ANKO sectie haarwerken

Klachtenprocedure en geschillen commissie

Algemene leveringsvoorwaarden ANKO Haarwerk Specialist

Keurmerk ANKO haarwerk specialist

U kunt voor meer informatie of een afspraak contact met ons opnemen:
076 850 38 94 / 06 23 81 64 47
info@yellsl.nl