YellSL

Over Djarling Hair

Over YELL Hair

De allermooiste methode en haarkwaliteit om het haar langer of voller te maken. YELL Hair staat voor 100% natuurlijk haar van een perfecte kwaliteit.

YellSL Hairweaving: sinds 2013

De basis van dit systeem – haarverlenging met behulp van een gevlochten rand – bestaat al lang. Door de jaren heen zijn we er in geslaagd om dit systeem aan te passen naar de behoeftes van Europese vrouwen met dun en fijn haar. Daardoor is mooi haar haalbaar voor iedereen!

Soms is haar poreus, kwetsbaar en heel fijn. Om die reden ging Marielle Bastiaansen bijna 10 jaar geleden op zoek naar een geschikte manier om haarvermeerdering mogelijk te maken zonder het haar te beschadigen. In 2013 opende ze haar studio en lanceerde ze de hairweaving techniek die heel natuurlijk is, geen schade toebrengt aan het eigen haar en die permanent kan worden gebruikt: De YellSL Hairweaving. Inmiddels is dit systeem al jaren een begrip. YellSL is vooruitstrevend wat betreft het verlengen en vermeerderen van het haar.

YELL Hair: sinds 2019

De bekende haarexpert Marielle Bastiaansen heeft met verschillende merken en typen haar gewerkt, maar miste vaak de constante kwaliteit, speciale, natuurlijke kleuren en diverse structuren voor het soms fijne Nederlandse haar. In januari 2019 lanceerde ze daarom haar eigen haarmerk “YELL HAIR” . “Ik ben er trots op dat we een eigen haarlabel hebben met de mooiste en hoogwaardigste handgemaakte wefts, daardoor geven we ook andere salons  de mogelijkheid om met dit haar van topkwaliteit te werken. Er is bij de consument steeds meer behoefte om het haar op een natuurlijke manier langer of voller te maken, daarom hoop ik dat veel kappers hiermee aan de slag gaan”.

Kleuren: YELL Hair bestaat uit 23 kleuren die onderling met elkaar gemengd kunnen worden, waardoor we in staat zijn de hairweaving feilloos met het eigen haar weg te laten blenden.

Lengtes: Door de drie verschillende lengtes in ons assortiment van 40cm, 50cm en 60cm is het voor de kortere, maar ook voor de hele lange kapsels mogelijk om de hairweaving op een hele natuurlijke manier te plaatsen.

Structuren: Waar we ook heel trots op zijn is dat we verschillende structuren in ons assortiment hebben. Naast de Body Wave hebben we namelijk de Ocean Breeze speciaal voor de dames met een grove krul en de Curl voor de dames met echte eigen krullen.