YellSL

De basis van dit systeem – haarverlenging met behulp van een gevlochten rand – bestaat al lang. Door de jaren heen zijn we er in geslaagd om dit systeem aan te passen aan de behoeftes van Europese vrouwen met dun en fijn haar. Daardoor is mooi haar haalbaar voor iedereen!

Soms is haar poreus, kwetsbaar en heel fijn. Om die reden ging Marielle Bastiaansen bijna 10 jaar geleden op zoek naar een geschikte manier om haarvermeerdering mogelijk te maken zonder het haar te beschadigen. In 2013 opende ze haar studio en lanceerde ze een de hairweaving techniek die heel natuurlijk is, geen schade toebrengt aan het eigen haar en die permanent kan worden gebruikt: De YellSL

Hairweaving. Inmiddels is dit systeem al jaren een begrip. YellSL is vooruitstrevend wat betreft het verlengen en vermeerderen van het haar.

Djarling Hair voor Professionals

Yell Hair

VOOR PROFESSIONALS

Hairweaving is een specialisme dat enorm in opkomst is. Het is echt een beroep van de toekomst. Heel interessant dus om hier tijdig op in te spelen! YELL Hair helpt hier graag bij. Niet alleen door 100% natuurlijk haar van topkwaliteit te leveren, maar ook door een opleiding te verzorgen op een heel persoonlijke en laagdrempelige manier.

Als professionele klant kunt YELL Hair en bij behorende tools inkopen op deze site. Heeft u een bedrijf in de Hair en/of Beauty Branche? Dan kunt u zich aanmelden als professional. Een KVK-nummer is hierbij noodzakelijk. Na uw aanmelding controleren wij uw KVK-nummer en activeren wij uw account.

YellSL

PROFESSIONAL IN DE BUURT

Bent u op zoek naar een YELL Hair professional die op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen en technieken op het gebied van professionele hairweaving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De bij ons aangesloten YELL Hair professionals adviseren u graag over de laatste haartrends en kijkt welke kleur of kapsel bij u past. Houdt u van variatie? Dan denken wij graag met u mee.

De YELL Hair professional neemt alle tijd voor u en we vinden het belangrijk dat u tevreden en vol vertrouwen de salon verlaat. Zij streven altijd naar het beste resultaat en zijn er daarom van overtuigd dat u met plezier weer terugkomt.

Djarling Hair Professional Zoeken