YELL Hair

YELL Hair voor professionals

VOOR PROFESSIONAL

Hairweaving is een specialisme dat enorm in opkomst is. Het is echt een beroep van de toekomst. Heel interessant dus om hier tijdig op in te spelen! YELL Hair helpt hier graag bij. Niet alleen door 100% natuurlijk haar van topkwaliteit te leveren, maar ook door een opleiding te verzorgen op een heel persoonlijke en laagdrempelige manier.

YELL Hair bestellen

Bij YELL Hair heeft het de hoogste prioriteit om het beste haar te bemachtigen dat er in de wereld te koop is en dat zie je direct. Voor het YELL Hair – heel dunne, handgemaakte ‘matjes’ – wordt uitsluitend gebruikgemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

YELL Hair is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting. YELL Hair is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Europese en dus ook het Hollandse haar, versmelt YELL Hair echt met het eigen haar.

Als professionele klant kunt YELL Hair en bij behorende tools inkopen op deze site. Heeft u een bedrijf in de Hair en/of Beauty Branche? Dan kunt u zich hier aanmelden als professional. Een KVK-nummer is hierbij noodzakelijk. Na uw aanmelding controleren wij uw KVK-nummer en activeren wij uw account.

Indien u direct wilt bestellen kunt u contact opnemen:
info@yellsl.nl / tel: 076 – 850 38 94

Gratis opleiding

Mariëlle Bastiaansen leidt kappers en stylisten zelf op.  Dat doet ze op een heel persoonlijke en laagdrempelige manier in haar eigen studio in Breda. Hierdoor krijgt iedere deelnemer de informatie en de tips waar hij of zij behoefte aan heeft. Zo kan iedereen zich na de opleiding met recht een specialist noemen. Daarnaast organiseert Mariëlle maandelijks terugkomdagen waarop kappers elkaar ontmoeten en ideeën en ervaringen kunnen uitwisselen.

Wie een opleiding volgt, kan direct aan de slag. De opleiding wordt gratis aangeboden in combinatie met een startpakket van YELL Hair. Iedere cursist kan zelf de kleuren van het haar uitzoeken om hier vervolgens in de salon mee te gaan werken.

Voor aanmelden of meer informatie : info@yellsl.nl  /  tel: 076 – 850 38 94

aanmelden