Verzorging na je vakantie.

Zelf gebruik ik voor mijn haar de hele zomer door producten met een uv filter.
Toch is het zo dat je haar ondanks de goede bescherming wat droger aan voelt, helemaal natuurlijk als je het niet hebt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Je haar wordt altijd wel iets lichter, maar dat staat ook nog wel leuk bij je mooie bruine tint van je huid. Dus wil je dat meestal nog een paar weekjes zo houden, toch ? Wel is het vervelend als je haar niet glanst, dus daarom de tip als je nog even wilt genieten van je zomerlook om eens in de week (2 weken afhankelijk hoe vaak je het haar wast) een intensief masker te gebruiken. Laat je een goed masker adviseren door je kapper en verwen jezelf en je haar ermee.
Je mag dit niet verwarren met een conditioner of crèmespoeling, want die helpt minder intensief en meestal maar 1 wasbehandeling. Een masker is in staat om dieper in het haar te dringen en meer te herstellen. Ook blijft een masker langer in je haar zitten, daardoor hoef je het niet na iedere wasbeurt te gebruiken. Dus 1 maal in de een of twee weken naast je conditioner een masker gebruiken en je voelt dat je haar gezonder is meer glans heeft en zachter aanvoelt.

Ook ben ik helemaal fan van een serum. Dit is een product dat eigenlijk je haarpunten dicht sealt. Je kunt het een beetje zien zoals vloeibaar hout het is nml in staat je haar iets op te vullen. Je brengt het alleen aan op de punten en je hoeft het niet uit te spoelen. Je haar wordt er mooier, gezonder en sterker van.