Trends voor het nieuwe seizoen zijn er zeker. Voor de dames zien we nog steeds de boblijn, maar deze is duidelijk zichtbaar aan de achterkant veel korter dan de voor kant.

Ook is de bob korter aan de achterkant dan de vorige seizoenen.. het mag zelfs een stukje opgeknopt of geschoren zijn, als de lijn naar voren toe maar langer is ! Ook vertelde ik al in een vorige column dat de pony terug is als omlijsting van je gezicht. Dit kan een lange of een korte versie zijn, maar duidelijk strak geknipt.

Laagjes worden er ook wee massaal in het haar gesliced, dus niet meer de een lengte kapsels, maar korte en lange lokken die de tekstuur in je haar beter uit laat komen. Krullen hoeven we niet meer perse door de styltang gehaald worden, maar deze mogen helemaal of gedeeltelijk zichtbaar blijven. De mannen dragen het haar nonchalant wat langer, of met opgeschoren achter en zijkanten waarbij het bovenhaar er lange over haan kan vallen. En de man mag niet vergeten af en toe een strakke scheiding in zijn haar te kammen…