Vooruit blik trends najaar 2008.

De meeste mensen zijn nog lekker aan het genieten van de vakantie, maar de mode wereld is al druk bezig met de trends voor het najaar, dus vandaar een kleine vooruitblik op de komende trends, deze keer van Essential Looks van Schwarzkopf.

Zij praten over 4 stromingen:

[koo_one_fourth]
De eerste die geïnspireerd is op het dartelen op het platteland “Country Life”. Frisse kapsels en make-up met daarbij veel tweed, fluweel en schotse ruit. De kleuren zijn daarbij natuurlijk met ruit en bloemenprints.
[/koo_one_fourth]

[koo_one_fourth]
Style: "heather"De tweede trend is Eccentric Vintage. De vintage style krijgt een nieuwe dimensie met gestructureerde corsetten gecombineerd met sportwear, dit resulteert in ongelijke verhoudingen en excentrische laagjes.Hierbij zie je romatische kapsels (vlechten, lossen lokken en de paardenstaart). De kleuren zijn licht kastanje en bruin.
[/koo_one_fourth]

[koo_one_fourth]
Gothic Romance bewandelt dit seizoen de donkere uitersten. Denk aan de victoriaanse punkjurken met zwarte rijgveters en tule. De kapsels bestaan uit een mengeling van texturen: ruw in combinatie met zacht en heldere kleuren gemixt met donkere tinten.
[/koo_one_fourth]

[koo_one_fourth_last]

De laatste trend die we gaan zien is Sculptured Form, oftewel nauwkeurigheid troef met scherp afgelijnde snitten en minimalistische silhouetten, aansluitend op de huidige trend van electronische muziek en eighties mode. Denk bij de kapsels aan sterkafgetekende coupes en kleuren.

[/koo_one_fourth_last]