Als geen ander weet Marielle hoe belangrijk haar kan zijn voor iemands zelfvertrouwen en uitstraling. En dat is precies ook de reden waarom ze zich als ambassadrice graag wil inzetten voor Haarwensen. “Kinderen die ernstig ziek zijn is al hartverscheurend, maar als ze door hun ziekte ook kaal worden en er dus ook ziek uit gaan zien is dat voor een kind helemaal verschrikkelijk. Met een mooie volle haardos kunnen ze weer zo normaal mogelijk als kind spelen en leven, zonder dat ze door iedereen als patientje worden aangezien.” De Nijmeegse Vierdaagse in 2012 was Mariëlle’s eerste officiële actie, maar liefst vier keer 40 kilometer heeft ze afgelegd om daarmee aandacht te vragen voor Haarwensen.

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

De stichting wil deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met echt Europees haar kunnen ze de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik.

Marielle ambassadrice stichting haarwensen

Mijdrecht, 5 juli 2012

Marielle Bastiaansen wordt de tweede ambassadeur voor Stichting Haarwensen.
Het officiële startsein van Marielle’s ambassadeurschap valt samen met de Nijmeegse Vierdaagse, die dit jaar van 17 tot en met 20 juli plaatsvindt.
Marielle komt daar gelijk in actie voor Haarwensen. Door mee te lopen met de 40 kilometer probeert zij om zoveel mogelijk geld op te halen.
Marielle is al 27 jaar werkzaam in de kappersbranche, was vaste presentatrice van het RTL4 metamorfoseprogramma Looking Good en heeft als beautydeskundige meegewerkt aan Hollands Next Top Model. Daarnaast is Marielle regelmatig te zien als haardeskundige in Koffietijd en KoffieMAX. Ook is ze zeer actief bij de commerciële regionale televisie.
Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia kaal zijn of worden. De organisatie zamelt echt haar in en zorgt ervoor dat daarvan een prachtige pruik wordt gemaakt voor deze kinderen, gratis. Als geen ander weet Marielle hoe belangrijk haar kan zijn voor iemands zelfvertrouwen en uitstraling. En dat is precies ook de reden waarom ze zich graag wil inzetten voor dit goede doel. “Kinderen die ernstig ziek zijn, is al hartverscheurend. Als ze door hun ziekte ook nog kaal worden en er dus ook ziek uit gaan zien, is dat voor een kind helemaal verschrikkelijk. Met een mooie volle haardos kunnen ze weer zo normaal mogelijk als kind spelen en leven, zonder dat ze door iedereen als patiëntje worden aangezien.” Pruiken zijn erg duur en worden door de verzekering vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Naast de inzameling van haar, heeft Haarwensen ook veel geld nodig om dit voor de kinderen mogelijk te maken.
Met de Nijmeegse Vierdaagse hoopt Marielle niet alleen een flinke financiële bijdrage te kunnen leveren, maar wil zij ook meer bekendheid geven aan het werk van Haarwensen.
Marielle kan gesponsord worden via www.devierdaagsesponsorloop.nl.
Over Stichting Haarwensen
Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld chemotherapie. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze
Lees meer op de pagina van Stichting haarwensen

klik_klaks2_-_Verkleind.jpg