Roos lanceert PimpedbyRoos op de catwalk

Gisterenavond lanceerde Roos Prommenschenckel met een wervelende show haar eerste zeer bijzondere lijn, genaamd PimpedbyRoos.
‘PimpedbyRoos’ is een lijn van producten waarmee je saaie aanpassingen, zoals een rollator, rolstoel en kruk een moderne look kunt geven.

Op de catwalk in the Grand showden verschillende jongeren met een lichamelijke beperking en bekende Nederlanders de PimpedbyRoos producten. Hierin liepen onder andere Peggy-Jane de Schepper (Films Costa en Taxirit), Liza Sips (GTST), Marielle Bastiaansen (bekend van het RTL-programma Looking Good), Levi van Kempen (ONM), Tessa Sunniva van Tol (tweede bij “So you wanne be a popstar), Carol de Meijer (wereld kampioen rolstoelbadminton), Asley Schutte (Ambassadeur van Stichting Annabel) en Joris van de Weert (oprichter Griffin’s Move Foundation)

Zij lieten zien dat PimpedbyRoos een eigentijds en hip product is. PimpedbyRoos bestaat uit hoezen en klemmetjes voor om je hulpmiddel die je outfit afmaakt en goed te combineren is met verschillende kledingstijlen. Hierdoor zal je hulpmiddel niet alleen praktisch zijn, maar tegelijkertijd een soort extra accessoire vormen voor bij je kleding.

De hoezen zijn vervangbaar waardoor je het aan je stijl van die dag aan kunt aanpassen. Je kunt de PimpedbyRoos producten bestellen via de webwinkel van www.pimpedbyroos.nl. Roos: “Eigenlijk zijn dingen zoals een portemonnee en een auto ook allemaal producten waardoor wij beter kunnen functioneren, maar toch willen wij erg graag een die er mooi uit ziet. Dit geld ook voor onze hulpmiddelen”

PimpedbyRoos is het eerste grote project van Roos haar eigen stichting, de Roos Prommenschenckel Foundation. Met haar stichting wil ze de positie van mensen met een lichamelijke beperking verbeteren door 2 of 3 grote projecten per jaar te organiseren. (www.roosprommenschenckelfoundation.nl). PimpedbyRoos is volledig gefinancierd door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). De NSGK helpt kinderen en jongeren met een handicap om, met hun beperking, zo normaal mogelijk te kunnen leven (www.nsgk.nl).

Marielle showt de eerste hoezen van PimpedbyRoos
Fotograaf: Bastiaan van Musscher