YellSL

Opleiding YELL Hairweaving

Om klanten topkwaliteit te garanderen, moet je alles weten over het product waar je mee werkt en over de techniek. YELL verzorgt daarom een opleiding op een persoonlijke en zeer praktijkgerichte manier. Marielle Bastiaansen en haar team behandelen alle aspecten van hairweaving. Het allerbelangrijkste onderdeel vormt uiteraard de techniek. Iedere cursist leert alle ins en outs om de meest veilige methode van haarvermeerdering en verlenging perfect onder de knie te krijgen.

YELL PROFESSIONAL:

Wie de training succesvol afrondt, mag zich gecertificeerd YELL Professional noemen. Toch nog extra vragen en advies nodig? Dat is geen probleem, want tijdens de maandelijkse, kosteloze terugkomdagen worden alle vragen beantwoord en worden allerlei bruikbare tips gegeven om nóg meer uit deze extra service te halen. Extra trainen of een model meenemen is tijdens deze bijeenkomsten ook mogelijk.

DIRECT AAN DE SLAG:

Wie de opleiding volgt, kan direct aan de slag. De opleiding wordt namelijk gratis aangeboden in combinatie met een startpakket van YELL Hair. Elke cursist kiest na de cursusdag zelf YELL Hair uit in diverse kleuren en ontvangt de bijbehorende benodigdheden. Op die manier is het mogelijk direct in de praktijk te brengen wat je geleerd hebt.

Startpakket YELL Hair: € 795,- excl. BTW

OPLEIDINGSDAG:

Training verzorgt door Marielle Bastiaansen en haar team.

TERUGKOMDAGEN:

Op deze vaste middagen ben je welkom en kan je al je vragen stellen, met elkaar ervaringen uitwisselen, een model meebrengen of extra trainen op bepaalde onderwerpen.

LOCATIE OPLEIDING:

YellSL Hairweaving Studio, Gageldonkseweg 16, Breda, Nederland

Djarling Hair Opleiding