YellSL

Opleiding YELL Hairweaving

De wefts zijn op alle gewenste manieren te bevestigen in het haar, maar voor degene die het met weaving willen leren verzorgt YELL Hair ook een opleiding tot Hairweaving Specialist.

Om klanten topkwaliteit te garanderen, moet je alles weten over het product en techniek waar je mee werkt.  In de opleiding leren we kappers de unieke vlechttechniek en het met naald en draad inborduren van het handgemaakte Yell Hair aan het eigen haar. Iedere kapper kan zich hierin specialiseren en de techniek leren, mits je bereid bent er tijd en energie in te steken. Net als bij elk ambacht en elke specialisatie is het belangrijk de techniek te oefenen, zodat je de talloze mogelijkheden van Hairweaving Specialist ontdekt en er snelheid in krijgt. Je kunt er veel creativiteit in kwijt en een steeds groter wordende groep mensen met haarwensen/haarprobleem helpen.”

Yell verzorgt daarom een opleiding op een persoonlijke en zeer praktijkgerichte manier. Het team behandeld alle aspecten van hairweaving. Het allerbelangrijkste onderdeel vormt uiteraard de techniek. Iedere cursist leert alle ins en outs om de meest veilige methode van haarvermeerdering en verlenging perfect onder de knie te krijgen.

 

YELL PROFESSIONAL:

De opleiding bestaat uit een maandag en een terugkom middag om de puntjes op de i te zetten. De eerste dag nemen we alles door over de techniek en het haar, waarin we in de middag op oefenhoofden trainen. Daarna ga je thuis aan de slag om te oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Op de tweede dag ga je op een zelf meegebracht model een *gehele hairweaving vlechten, naaien en knippen. Wie de training succesvol afrondt, mag zich gecertificeerd Yell Hairweaving Professional noemen.

 

DIRECT AAN DE SLAG:

Wie de opleiding heeft gevolgd, kan direct aan de slag. De opleiding wordt namelijk gratis aangeboden in combinatie met een startpakket van YELL Hair. Elke cursist kiest na de cursus zelf 12 stuks Yell Hair uit in diverse kleuren en ontvangt alle bijbehorende benodigdheden. De verkoopwaarde van het pakket is hoger dan de kosten van het startpakket, dus op deze manier is het mogelijk direct in de praktijk te brengen wat je geleerd hebt zonder hoge investeringen.

Startpakket YELL Hair: € 1250,- excl. BTW

Dag 1 : start 10.30 tot 16.30

Dag 2 : start 12.30 tot 16.30

*voor de gebruikte wefts tijdens de opleiding wordt de inkoopprijs gerekend

LOCATIE OPLEIDING:

YellSL Hairweaving Studio

Gageldonkseweg 16

4815 PE Breda