Nieuwe commercial op TV

 

Nieuwe commercial op TV

Misschien hebben jullie het al gezien, maar vanaf 1 september ie je mij weer voorbij komen in een nieuwe commercial. Deze keer niet met Olaz, maar voor Wella. De firma waar ik vroeger ooit 8 jaar voor de professionele kappers divisie in het creatieve team heb gewerkt, dus ik ken echt werkelijk alle in en outs van de haar producten, dus voor mij is het nu heel bijzonder dat ik deze lijn mag promoten. Wella Flex is geïnspireerd door professionele kennis en deze brengen wij nu bij je thuis. De belangrijkste vernieuwing is de naamsverandering. Vanaf juli 2009 heet Wella Forte voortaan Wella Flex en het is onder andere mijn taak om dit onder de aandacht te brengen bij de consumenten. De gehele stylinglijn staat voor betrouwbare en flexibele versteviging die niet plakkerig aanvoelt. Het haar wordt verstevigd, maar blijft toch flexibel zodat het lang soepel in model blijft, zonder dat je ernaar hoeft om te kijken. Oftewel wat de kapper bij je creëert kun je nu ook makkelijk en houdbaar zelf thuis creëren. En voor ieder haartype kun je een product vinden die het beste past bij jou haar…….

Klik hier om de commercial te bekijken