Tv-presentatrice Mariëlle Bastiaansen: “Mijn auto is mijn tweede huis. Er liggen standaarddrie paar schoenen, een tandenborstel en een haarföhn in”

“Ik gebruik mijn auto voornamelijk voor mijn werk en aangezien ik daar zeven dagen per week mee bezig ben, gebruik ik ‘m heel intensief. Ik woon zelf in Breda en reis voor mijn programma Looking Good echt het hele land door. Ik vind het daarom heel belangrijk om een prettige en comfortabele auto te hebben. Maar ik wilde ook graag een auto met een sportieve uitstraling voor de fun en alle luxe die ik me maar voor kan stellen. Mijn CLK Cabrio heeft dat helemaal. Als ik ‘s ochtends in mijn Mercedes-Benz stap, word ik meteen blij. Mijn auto is echt mijn tweede huis. Je zou het eens moeten zien, er liggen standaard drie paar schoenen, een tandenborstel en een haarföhn in. Gelukkig is mijn cabrio heelruim. Ik heb bewust gekozen voor dit merk. Vroeger reden mijn ouders ook in een Mercedes-Benz. Ik dacht toen al: ‘Als ik later groot ben, koop ik er zelf ook een.’ Ik ben graag écht aanwezig op de weg. Lekker met het dak open als het zonnetje schijnt: hier ben ik. Dat stukje imago vind ik belangrijk.”
Fotografie Raymond de Haan / www.haanfoto.nl