Marielle wordt in 2007 het gezicht van Babyliss pro

BaByliss PRO & Marielle Bastiaansen introduceren professionele kappersproducten voor kapper en consument BaByliss PRO, expert en trendsetter op het gebied van professionele kappersproducten is een unieke samenwerking aangegaan met top-haarstyliste Marielle Bastiaansen.
Samen introduceren zij een serie professionele kappersproducten voor de consument. Deze PRO lijn bestaat uit negen kwalitatieve producten die exclusief via de kapper verkocht zullen worden. Met deze lijn maakt BaByliss PRO het voor consumenten mogelijk om een beetje professionaliteit van de kapper ‘mee naar huis te nemen.’

Sterk duo
BaByliss PRO is sinds 1960 actief op de professionele haarverzorgingsmarkt. Het voornaamste doel van BaByliss PRO is om hun expertise geheel in dienst te stellen van de technieken en creativiteit van professionele kappers. Het merk is van oudsher sterk in productontwikkeling en toonaangevend binnen de branche. Marielle Bastiaansen is al vele jaren haarstyliste en heeft ervaringen binnen tal val disciplines uit het kappersvak. Van kapsalon tot theater en film, van grote shows tot metamorfoses en televisie; Marielle leerde alle kanten van het vak kennen. Dankzij onder meer het televisieprogramma ‘Looking Good’ werd zij een bekende Nederlandse haarstyliste.

Marielle Bastiaansen over de samenwerking:
Persoonlijk vind ik het kappersvak één van de mooiste beroepen. Je creeërt een model, waar mensen veel plezier aanbeleven. Ik besteed altijd veel aandacht aan stylingadviezen voor thuis. Door de jaren heen heb ik me enorm verbaasd over de apparatuur waarmee mensen thuis zelf hun haar in model proberen te krijgen… Apparaten die pas na vijf minuten warm lopen, te weinig power hebben, een te kort snoer of simpelweg niet geschikt zijn voor een model zijn eerder regel dan uitzondering. Daarom ben ik erg blij mijn naam te mogen verbinden aan deze professionele lijn van BaByliss PRO. De lijn bestaat uit negen hoogwaardige apparaten waarmee ook thuis gemakkelijk ieder model gecreeërd kan worden!?

Vraag van de consument
Net als Marielle Bastiaansen is iedere kapper de createur van een bepaalde look of haardracht. De kunst voor de consument is om deze look thuis voort te zetten. Dat dit niet altijd makkelijk is, heeft vaak te maken met de apparaten waar thuis mee wordt gestyled. Met een goed professioneel apparaat wordt zelf stylen een stuk gemakkelijker. De kapper kan als geen ander een productlijn als deze van BaByliss PRO adviseren. Knippen en stylen is immers zijn vak! Gebleken is dat de consument zeker bereid is een hogere prijs te betalen voor een kwalitatief, hoogwaardig product. Vooral als deze apparatuur wordt geadviseerd door een vakman of -vrouw.

Assortiment & Verkrijgbaarheid
Na uitgebreid testen bepaalde Marielle Bastiaansen haar keuze voor deze unieke serie. De nieuwe range Geadviseeerd door Marielle Bastiaansen en Powered by BaByliss PRO? biedt een mooi compact assortiment van negen professionele producten:
1 Haardroger 1600W
1 Diffuser 3 in1
2 Warme lucht borstels 700W (19 en 32 mm)
2 Keramische straighteners (Full Ceramic en Wet & Dry)
2 Keramische LCD krultangen (19 en 32 mm)
1 Keramische krulset