Marielle societyvrouw van het jaar

 

Mariëlle Bastiaansen is gistermiddag in Amsterdam uitgeroepen tot Societyvrouw van het Jaar 2007.

Marielle, mede-eigenares/ presentatrice van de Bredase televisiezender TV&Co en al elf jaar landelijk bekend van het RTL-programma LookingGood, heeft op tv een lange adem en ‘dat is uniek voor de hectische televisiewereld’, zegt de jury. De Award gaat naar mensen die ‘klaarstaan voor andere mensen en de maatschappij’. Marielle is ook ambassadeur van Nederland Positief, een stichting die werkt aan een ‘positiever Nederland’.

“Ik ben blij verrast”, reageert Marielle. ,,Ik zie het als een soort bekroning op mijn ambassadeurschap en op mijn werk, waar ik mensen een nieuw uiterlijk geef.”

Ronald Kolk werd uitverkoren tot Societyman van het Jaar 2007. Hij wist sterren als Bette Midler en Grace Jones als klanten te werven. Ook kleedde hij Het Nationale Ballet en De Nederlandse Opera aan.