Mariëlle reikt Kellebeek Hair awards uit

Maandagavond 10 maart deden ruim tachtig tweede en derdejaars studenten van de kappersopleiding van het Kellebeek College mee aan de verkiezing van de Kellebeek Hair Awards.
Honderden belangstellenden zagen TV-personality en metamorfosespecialiste Mariëlle Bastiaansen namens een vakjury de Kellebeek Hair Awards uitreiken aan de winnaars.

De winnende award onder de 2e jaars studenten was voor Jessica Traets. De vakjury:”Het model is technisch ontzettend goed geföhnd”. De derdejaars hadden een opsteekopdracht met lang haar. In het thema Beauty of Nature kwamen de mooiste creaties naar boven. Absolute winnaar in deze categorie was Tatiana Derwort. Zij toverde haar model om in een prachtige paardencreatie. “Deze kapster verkocht zichzelf vanavond vaktechnisch perfect”, aldus Mariëlle Bastiaansen.

De Kellebeek Hair Awards worden iedere twee jaar uitgereikt en zijn onderdeel van het lesprogramma van de kappersopleiding van het Kellebeek College. Het thema van deze editie was Beauty of Nature. De wedstrijd is bedoeld om de creativiteit van de studenten te prikkelen. De tweedejaars studenten kregen een creatieve föhnopdracht. De derdejaars gingen aan de slag met een opsteekopdracht lang haar. De jury bestond naast juryvoorzitter Mariëlle Bastiaansen onder meer uit enkele oud-leerlingen die een eigen kapperszaak hebben. Hoofdsponsoren Medusa, Babyliss Pro en Schwarzkopf Professional verwenden de leerlingen met een verrassingstas vol kappersbenodigdheden.