Marielle reikt award uit aan Myrna Goossen

Op Maandag 3 september reikte Marielle tijdens het Spectrum Color Event de Hair Color Ambassador of the Year 2007 award uit aan MYRNA GOOSSEN.

De leden van het Spectrum kregen het ook dit jaar weer voor elkaar om op een unieke locatie ergens in Nederland hun eigen visie op mode te tonen aan ongeveer 500 collega kappers en met succes. In technische blokken lieten ze de gasten kennismaken met de nieuwste kleur en knip technieken, gebaseerd op the Modern Life Collection van Essential Looks.
In een fashionable catwalkshow showden ze de nieuwste mode en een eigen interpretatie op de laatste trends in hairfashion. Met wel 40 modellen lag het accent natuurlijk op de kapsels, maar de styling en visagie deed zeker niet onder. Een goede show waar je zeker trends kon spoten die we komend seizoen in de salons kunnen gaan gebruiken. Na de kappersshow was het weer tijd voor de jaarlijkse Haircolor Ambassador Award uitreiking. Ieder jaar wordt er door de leden van het Spectrum een bekende Nederlander gekozen die een jaar lang de titel mag dragen van best gekapte en gekleurde vrouw van Nederland. Het was dan ook spannend wie er na Conny Breukhoven, Caroline Tensen, Fabienne de Vries, Cindy Pielstroom, Patricia Paay, Rudolph van Veen, Georgina Verbaan, Victoria Koblenko, Inge de Bruijn en Judith Osborn dit jaar met de Award naar huis zou gaan. De motivatie van de leden luidde om deze dame uit te roepen tot Hair Color Ambassador 2007 was haar fantastische haarkleur en goed verzorgde coupe, welke echt een inspiratiebron is voor de consument. Myrna Goossen was de gelukkige en nam echt vol trots haar Award in ontvangst en lichte ook nog toe dat ze vooral haar haarkleur bijzonder belangrijk vindt, want met een goede haarkleur kun je zo 10 jaar jonger lijken volgens haar.