Marielle komt met eigen borstel/kammen lijn op de markt !

“Marielle” Create style

Ik ben geschrokken van de borstels en kammen die consumenten thuis gebruiken om het haar in model te brengen. Als consumenten de kappersstoel verlaten zit het haar goed, maar dan de vraag hoe krijg ik dit zelf zo in model ?? Ik vind de basis om je haar goed in model te krijgen is het gebruik van de juiste apparatuur en ………borstels ! Het kost extra veel tijd en ergernis als je aandacht aan je haar besteed en je krijgt het niet in model of het blijft niet zitten, vandaar dat ik adviseer 1 x goed in de borstel te investeren die voor jou geschikt is, zodat je nooit meer een bad hair day hoeft te hebben.

Ik vind het echt belangrijk dat iemand thuis ook nog blij is met zijn nieuwe coupe.
Vandaar dat deze lijn er moest komen. Een kwalitatief hoogwaardige borstellijn, waarbij voor ieder haartype, kapsel of haarlengte iets in de collectie zit. Ik breng mijn lijn uit onder de naam “Marielle” create style .

Na het bezoeken van vele leveranciers ben ik uiteindelijk bij een Italiaans merk uitgekomen die sinds 1830 handgemaakte borstels produceren. De kwaliteit staat voor mij voorop, want een goede borstel kan jaren meegaan. De borstels zijn gemaakt van duurzaam Bubinga hout en de kammen van antistatisch Carbon Fibre. In de lijn “Marielle” vind je o.a. haarborstels die zijn gefabriceerd met onverslijtbaar zwijnenhaar, wat het haar tot in de puntjes verzorgt en keramische borstels die het haar snel laten drogen en optimale bescherming en volume geven. De lijn is overzichtelijk en compleet, zodat je voor elk haartype, kapsel en eindresultaat de juiste borstel / kam kunt vinden die voor jouw haar geschikt is.

De lijn bestaat uit 10 borstels en 2 kammen nml,
*Keramische ronde föhn borstels in 3 maten: (snelle droogtijd en makkelijk volume creëren) 50 mm, voor half lang tot lang haar 40 mm, voor alle lengtes (behalve heel kort) 30 mm, voor kort en halflang haar.

*Ronde zwijnenharen föhn borstels in 3 maten: (Polijst het haar mooi zodat het gaat glanzen) 70mm, voor lang tot half lang haar 60mm, voor alle haarlengtes (behalve heel kort) 48mm, voor kort tot halflang haar

*Padlle borstel, “ de alleskunner voor lang haar” De platte en grote paddle borstel is super voor lang haar en om gladde kapsels te föhnen.

*De all round borstel is geschikt voor ieder haartype en lengte. De combinatie kunststof met echt zwijnenhaar maakt deze borstel dus multi functioneel.

*All round mini, super handig voor in je handtas of voor de kids !

*Carbon Fibre borstel Deze borstel is gemaakt van Carbon Fibre dit heeft een antistatische werking. Deze borstel is geschikt voor ieder haartype om te ontwarren of om het haar te föhnen. Deze borstel is ook zeer geschikt voor mannen

* Carbon fibre kammen, deze zijn antistatische.“De kam” is handig in gebruik en door de afmeting 13 cm en door de waanzinnige buigzaamheid makkelijk mee te nemen.
En “De vork kam” is tweezijdig in gebruik namelijk met de ene kant kam of toupeer je het haar en met de achterzijde (vork) haal je het haar op om volume te creëren. Al deze borstels zijn via deze site te bestellen.
Kijk onder shop.