Marielle in de Issue

 

Medium Mirjam Vos
Spiritueel interview met Marielle

Medium Mirjam Vos vraagt niets en vertelt voluit tijdens dit unieke interview met Mariëlle Bastiaansen. In iedere editie van ISSUE Magazine zal Mirjam een regionale bekendheid spiritueel interviewen. Mariëlle is haar eerste gaste en Mirjam geeft haar tijdens dit bijzondere gesprek inzichten over familie, werk, liefde en de toekomst. 
Tekst: Nini Bodegraven Fotografie: Erik Teubner

Mariëlle is nog niet eerder in contact geweest met een medium en ze is dan ook razend benieuwd wat er gaat gebeuren.
Uiteraard is haar schaatsact bij Dancing on Ice Mirjam opgevallen, maar verder is dit de eerste kennismaking tussen Mirjam en Mariëlle.

De koppen koffie staan nog niet op tafel en Mirjam vraagt of Mariëlle een goede band heeft met haar familie. “Ja, zeker wel, we komen niet dagelijks bij elkaar over de vloer, maar het contact is heel goed” antwoordt Mariëlle. “Maar je moeder zou jou en je zussen het liefste dagelijks mee aan tafel willen hebben, die wil niets liever dan voor jullie zorgen” geeft het medium aan.
“Vraagt ze regelmatig: Eet je wel genoeg?” Mariëlle lacht verbaasd: “De spijker op z’n kop, dat is typisch mijn moeder! “ Familie is de rode draad deze sessie en daar begint Mirjam dan ook mee.

Close familieband
Mirjam vraagt Mariëlle of ze zich zorgen maakt over de gezondheid van haar vader. “Nee, niet echt.” “Hoeft ook niet”, antwoordt Mirjam “want krakende wagens lopen het langst”. Mirjam: “Draagt je vader of vroeger één van
je opa’s vaak een pet en een te grote broek?”
Mariëlle: “Ja, mijn beide opa’s. Ik heb één opa
niet bewust gekend (van mijn vaders kant), maar de andere van mijn moeders kant wel.
Mirjam: “Opa van je vaders kant is vaak bij je, hij beschermt je. Hij ging lachend en
fluitend door het leven en hij wil voor jou hetzelfde. Zijn boodschap is: ‘Denk niet te veel na, maar geniet wat meer van het leven’. Ook zou hij je graag een schop onder je kont willen geven om eens serieus na te denken over kinderen.”
Mariëlle: “Echt een typische uitspraak van mijn opa! Grappig dat mijn opa mijbeschermt, ik zou eerder mijn oma verwachten. Of eventueel Maria.
Ik spaar beelden van Maria en ik zie haar echt als mijn beschermvrouwe.”
Mirjam: “Droeg je oma steunkousen en had zij regelmatig krulspelden in?”
Mariëlle: “Ja, dat klopt en ik deed iedere week haar haar.”
Mirjam: “De band in jullie familie is echt heel close want je oma is ook heel dicht bij je. Je hebt haar wel eens pijn gedaan met die krulspelden! Van haar hoefde dat gedoe allemaal niet zo. Maar ze is zo trots op je, om alles wat je met je handen kunt. Jullie hadden een speciale band. En als ze niet aan het poetsen was -want dat deed ze heel veeldan zong ze liedjes voor je.”

Liefde & Carrière
Mirjam: ”Heb je huisdieren?
Mariëlle: “Nee, ik ben te veel van huis om er goed voor te kunnen zorgen.”
Mirjam: “Waarom? Dieren horen bij je, een Angora kat, die kan ook goed alleen zijn. Als je dan ’s avonds thuis komt kan je wel even lekker knuffelen. Want je vriend gaat het ook heel druk krijgen de komende tijd. Pas op, dat je niet alles aan de kant zet voor je werk. Je hebt ook nog een leven buiten je werk.” Mariëlle glimlacht instemmend…
Mirjam: “Je hoeft ook niet bang te zijn dat het ophoudt. Het werk dat je nu doet gaat door. Er is iets voor je weggelegd met schoonheid op televisie. Je doet het goed. Maar ik zie ook een eigen zaak erbij.”
Mariëlle: “Ik ben inderdaad altijd wel met de toekomst bezig. En er is nu een eigen borstel lijn van mij op de markt gebracht.”
Mirjam: “Ik zie iets groters, landelijk met je eigen naam, wel in relatie tot beauty naast je presentatiewerkzaamheden.”

Rode draad
De familie loopt als een rode draad door het gesprek en Mirjam komt aan het einde van het gesprek nog even terug op de oma van Mariëlle. Mirjam: “Is er een ketting met een groot slot van je oma?”
Mariëlle: “Ja, wel iets soortgelijks.”

Mirjam: “Oma wil benadrukken dat die ketting voor jou is. Maar je zal ‘em wel even op moeten poetsen. ”
Mariëlle lacht en zegt: “Nou, dat zal ik thuis
eens uitzoeken …..En mijn moeder kennende zal die ketting zeker niet vies zijn! ” Een mooie afsluiting van een bijzonder ‘interview’ dat Mariëlle nog lang bij zal blijven.

Bron: http://www.issuemagazine.nl