Marielle in de commercial van Olaz regenerist

Marielle in de commercial van Olaz regenerist.

Zoals jullie misschien al hebben gezien is Marielle te zien in de commercial van Olaz regenerist. Een huidverzorgingslijn op antiverouderingsgebied.
Deze commercial loopt in juli, augustus en september 2007.

oilklein1Als ik een samenwerking aan ga met een bedrijf/product moet ik wel achter het product kunnen staan, dus voor ik besloot het te doen heb ik alles uitvoerig getest en heb met laborante op cosmetica gebied uitgebreid gesproken en was onder de indruk van Aminopeptiden, dit zijn piepkleine deeltjes eiwitten die helpen rimpels of lijntjes zichtbaar te verminderen, doordat ze zorgen voor een toename van collageen in de huid.

En zoals iedereen weet is collageen verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Het resultaat van het gebruik is een stevigere en jonger uitziende huid. Naast de Aminopeptiden complex bevat regenerist ook provitaminen B5 en vitaminen E.

In April ben ik voor de opname van de commercial van 25 seconden 4 dagen naar Madrid geweest. Het was een hele ervaring en ik heb er ontzettend van genoten vooral omdat ikzelf voor een keer het model was….. dus nu was ik niet degene achter de kappersstoel, maar een team van mensen stonden daar klaar voor mij. Er is gelijk ook een tweede commercial opgenomen die aan het einde van het jaar te zien.

oilklein2De beleving van televisie kijken is voor mij best verandert, want in plaats van wegzappen tijdens de reclame zit ik nu  gespannen te wachten of de commercial voorbij zal komen. Ik hoop dat ik met deze reclame mensen erop kan wijzen dat je dus niet een hele dure crème nodig hebt om huid veroudering tegen te gaan, maar dat het ook kan met een crème van nog geen 20,-euro…..mooie tip toch ?

Wil je meer foto’s zien van de making of van de commercial? Kijk dan in het fotoboek.