Marielle in Dancing on Ice !

Martijn Krabbé en John Williams, vormen het presentatieduo van de oorspronkelijk Britse TV-hit.

Veertien bekende Nederlanders, waaronder ikzelf, zijn ieder gekoppeld aan een professionele ijsdanser. Mijn ijspartner is de Zweed Joey Mangs. De andere deelnemers zijn: Quinty Trustfull, Regilio Tuur, Kelly, Suze Mens, Winston Gerschtanowitz, Joris, Sandor Janson, John Jones, Stella Gommans, Jan Postulart, Marilou le Grand en Ditter Troubleyn.
Wij gaan dus onszelf (hopelijk) weken lang in het zweet werken om de juiste figuren onder de knie te krijgen. Dit doen we onder begeleiding van twee professionele danscoaches, waarna we chique uitgedost, wekelijks een professionele kür neer moeten zetten. Een allesbehalve eenvoudige opdracht, want de lat ligt hoog en het ijs is meedogenloos hard.

Naast de vrijdagavondshow is er ook een wekelijkse ‘Dancing On Ice’ live result-show op zaterdagavond. In deze uitzending worden de prestaties van de vorige avond nader bekeken en zijn er indrukwekkende gastoptredens.

De jury die onder meer bestaat uit de kunstschaatslegendes Joan Haanappel (juryvoorzitter) en Sjoukje Dijkstra, geven hun kritisch oordeel. Nadat ook jullie thuis zijn of haar stem hebben uitgebracht, worden de punten van de jury en van de kijkers bij elkaar opgeteld. De twee laagst beoordeelde paren doen vervolgens een zogenaamde skate-off. Dus wel allemaal op vrijdagavondstemmen (sms marielle naar 5656). Het is dan uitsluitend aan de vakjury om te bepalen welke van deze twee de volgende week terugkomt.

Voor meer informatie en om onze optredens terug te zien kun je kijken opwww.rtl.nl/dancingonice.

Uitzending dansshow: RTL 4, wekelijks vanaf vrijdag 12 januari, tussen 20.30 en 22.30 uur.
Uitzending uitslag: RTL 4, wekelijks vanaf zaterdag 20 januari.