groepsfoto-met-marielleMarielle in Benelux Next Top Model

Make-up artist Marie-Sophie (Max Factor) en beauty-stylist Mariëlle Bastiaansen (Wella Flex) zetten expertise in om aanstormende modellen nóg mooier te maken.

Dit najaar gaat vanaf 13 september weer een nieuw seizoen van start. Een heerlijk programma om te kijken hoe de modellen strijden tegen elkaar en tegelijkertijd komen er ook nog eens trends en mode voorbij. Dit seizoen zul je mij ook af en toe tegen komen in het programma als beauty expert.
Een super leuke ervaring en vooral de dag van de metamorfoses was bijzonder.  De eerste dag dat ik er bij was waren er nog 13 modellen in het huis en ik wist niet wat ik zag, zoveel beauty’s dit jaar die de strijd aan gaan tegen elkaar. Het lijkt wel of de meisjes ieder seizoen mooier worden. Een ander ding wat mij direct opviel is dat ze allemaal heel veel en vooral mooi en lang haar hadden. Komende weken zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ervaring en het verloop van het programma, maar het is in ieder geval zeker niet saai, want de opdrachten die de modellen in spe dit jaar krijgen zijn extremer dan de vorige jaren, dus de strijdt extra spannend.
Elke uitzending begint bijna altijd met de modellen die een training krijgen in het weekthema. Weekthema’s zijn bijvoorbeeld: catwalk, improvisatie-acteren of les in make-up en/of haar. Dus elke aflevering bestaat uit een ‘mode-challenge’, fotoshoot en/of commercial, kritiek op elk model en haar prestaties door het jurypanel, geleid door Daphne Deckers, en de eliminatie van één of meer modellen….., kijken dus !