YellSL

Over Marielle

Marielle werd geboren op 13 september 1969 in Breda.

Marielle is al 32 jaar werkzaam in de kappersbranche.

Ze heeft alle aspecten van deze beroepen doorlopen, trainingen aan kappers gegeven, trend shows met het creatieve team van Wella, vele presentaties op het gebied van mode verzorgd en televisie werk achter en sinds heel wat jaren ook voor de schermen. Een aantal jaren is ze Ambassadrice van Wella geweest, waarvoor ze regelmatig als Beautyexpert in het land te zien was. Sinds 2013 runt ze  een haarstudio in Breda, waar Hairweaving centraal staat. Daarnaast is ze Distributeur van Djarling Hair voor de Nederland en Belgische markt.

Haar eerste televisie optreden was in het programma “Dat Staat je Goed”, met Caroline Tensen. Als vaste presentatrice heeft ze 11 seizoenen lang kijkers mogen voorzien van een metamorfose in het RTL4 programma Looking Good.

Tevens was ze te zien als Beautydeskundige en jurylid in het programma Hollands Next Top Model. Naast een landelijk televisie carrière is Marielle ook zeer actief geweest bij de commerciële regionale televisie zender brabant10 als programma directeur en als presentatrice.

Ook kon je Marielle regelmatig tegen komen als presentatrice bij evenementen of presentaties door het hele land, verzorgde ze metamorfosedagen en –avonden en schreef ze columns voor onder andere fnv Mooi Magazine.

In september 2013 opende ze haar YellSl studio waar hairweaving centraal staat. In de studio wordt gewerkt met Djarling een zeer praktische en mooie oplossing voor haarvermeerdering en/of haarverlenging waarbij 100% natuurlijk haar op een veilige en duurzame manier bevestigd wordt aan het eigen haar zonder dat het zichtbaar is. Perfect voor iedereen die meer volume wil of langer haar.

Vanaf januari 2017 is ze bovendien distributeur van Djarling Hair voor de Nederlandse en Belgische markt. “Ik ben er trots op dat ik degene mag zijn die dit merk in ons land een eigen gezicht geeft. Ik deel deze hairweaving techniek, waarbij uitsluitend wordt gewerkt met het mooiste haar, ook met anderen. Dit is zo’n interessant specialisme en er is zoveel behoefte aan, dat ik hoop dat veel kappers hiermee aan de slag gaan”.

Naast dit alles heeft ze sinds enkele jaren een eigen haarborstellijn bestaande uit 9 hoogwaardige borstels “Create Style”, die enkel via haar webshop te koop zijn.

Marielle Bastiaansen