0734_Marielle_backstage_lowMarielle Bastiaansen team met Wella Flex

Wella Flex is geïnspireerd door professionele expertise en brengt die bij jou thuis. De samenwerking met professionals heeft Wella veel kennis opgeleverd en deze samenwerking is dan ook erg belangrijk voor Wella, omdat deze mede zorgdraagt voor een historie van innovaties. Een belangrijke recente vernieuwing is de naamsverandering.

0907_Wella_0723Vanaf juli 2009 heet Wella Forte voortaan Wella Flex. Beauty expert Marielle Bastiaansen zal als ambassadeur van Wella Flex deze naamsverandering onder de aandacht brengen. Marielle is de perfecte ambassadeur voor Wella Flex. Niet alleen is ze al 22 jaar werkzaam in de kappersbrance, ook is zij een heuse beauty expert in programma’s als “Dat staat je goed” en “Looking Good”. Zij weet als geen ander hoe je de professionele haar-expertise kan omzetten naar het perfecte kapsel voor jou thuis. Marielle staat helemaal achter Wella Flex. De jarenlange expertise en innovatie van Wella geeft je wat je haar nodig heeft: een betrouwbare en flexibele versteviging die niet plakkerig aanvoelt. Het haar wordt verstevigd, maar blijft toch flexibel zodat het lang soepel in model blijft, zonder dat je ernaar hoeft om te kijken.

Voor de campagne heeft Marielle een commercial opgenomen met Wella Flex en natuurlijk willen we je een kijkje achter de schermen niet onthouden