Marielle ambassadrice van Nederland positief

Bekend Nederland maakt zich op voor de uitreiking van de Glamour Awards 2007. Vele sterren zullen aankomende vrijdag (21 september 2007) in het Amstel Hotel in Amsterdam in hun mooiste creaties de afsluiting van de zomer vieren.

De stichting Nederland Positief wil de zomer op een passende wijze afsluiten met een glamourvol feest voor en door de showbusiness als een ode aan de creativiteit van de Nederlandse samenleving. Vanuit het buitenland zal een internationaal bekende zangeres worden ingevlogen die op de Glamour Awards haar jubileum in het artiestenvak zal vieren.

RTL4-presentatrice Marielle Bastiaansen van het programma Looking Good en de eerste Mis(s) Roos Prommenschenckel worden op de uitreiking gehuldigd als ambassadrice.

Prommenschenckel zal als kersverse ambassadrice een schilderij met daarop een afbeelding van de Britse prinses Diana onthullen. Nederland Positief heeft kunstenaar Hayo Sol de opdracht gegeven om het schilderij te maken en te voorzien van honderden Swarovski-kristallen. Het kunstwerk is bestemd voor een veiling ten bate van The Diana, Princess of Wales Memorial Fund.

Nederland Positief organiseerde op 21 juni de nationale Positiefdag en vierde daarmee het begin van de zomer. Met beide evenementen wil de stichting de zomer als positiefste seizoen benadrukken.

Yolanthe Cabau van Kasbergen, Gigi Ravelli en musicalster Nurlaila Karim waren reeds ambassadrice van de stichting Nederland Positief.

De stichting heeft ten doel om met bekende Nederlanders campagne te voeren voor een positiever Nederland. Jaarlijks organiseert Nederland Positief de verkiezingen mooiste lach van Nederland en meest positieve Nederlander.