LookingGood stopt…..

LookingGood stopt….

Zoals je hieronder kunt lezen is helaas Looking Good komend seizoen niet meer op RTL te zien.
Ikzelf heb met veel plezier afgelopen 11 seizoenen aan het programma mee gewerkt en hoop zeker dat we na de zomer weer met een nieuwe en frisse start kunnen beginnen aan een vervolg serie.
Voor nu wil ik alle kandidaten, collega’s en natuurlijk de vele kijkers enorm bedanken voor de afgelopen 5 ½ jaar en natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen…..

Groetjes Marielle

Presbericht:
Omdat een verdere teruggang van het aantal kijkers niet acceptabel is voor de commissie Gezamenlijke Nederlandse Kappers, is besloten om te stoppen met het programma LookingGood.
Sinds het programma op RTL8 werd uitgezonden, daalde het aantal kijkers aanzienlijk. Dankzij maar liefst drie herhalingen in de week keken er toch in totaal nog wel een kleine 600.000 kijkers per keer naar het programma. Maar dit bleek toch een te wankele basis voor GNK om op verder te gaan.

Een door RTL-Nederland geboden alternatief op weer een nieuwe zender (RTL5) viel bij de commissie niet in goede aarde, omdat dan het format van het programma aanzienlijk zou moeten worden veranderd (jonger en brutaler). En dat terwijl de aantallen kijkers alleen maar verder zouden dalen.
Toen ook nog een belangrijke subsponsor afhaakte was de beslissing niet moeilijk. Een hogere prijs en minder kijkers leidt tot stoppen met LookingGood. De ANKO en GNK beraden zich de komende maanden op het toekomstig beleid rond collectieve promotie van de kappersbranche