Looking Good weer van start

Het 10e seizoen van Looking Good gaat weer van start.
Op dit moment zijn we al aan het opnemen en ik kan verklappen dat er weer waanzinnige goede metamorfoses aan zitten te komen vanaf 4 April.
Je leest het goed woensdagavond 4 april gaan we van start. Na jaren op de donderdag te hebben gezeten om 21.00uur zijn we nu verhuisd naar dewoensdagavond 21.30uur op RTL 4.

Er zijn nog wat veranderingen dit seizoen, want mijn vriend Maik de Boer is helaas niet meer mijn collega. Philip de Liever is nu verantwoordelijk voor de kleding. Philip gaat met de kandidaten naar een expert op een bepaald gebied (accessoires, pakken, spijkerbroeken, grote maten enz enz) en niet altijd meer naar een winkel.

Thijs Willekes, die vorig jaar ook al zijn tips gaf gaat nu iets uitgebreider op make-up en huidverzorging in. We gaan in het geheel iets breder wat het programma betreft, dus meer tips en trends op mode gebied. Hopelijk gaan jullie allemaal weer kijken en genieten van een nieuw seizoen Looking Good !

Uitzending: wekelijks, vanaf woensdag 4 april tussen 21.30 uur en 22.00 uur op RTL 4. Herhaling: wekelijks, vanaf zaterdag 7 april om 11.35 uur en zondag 8 april om 09.00 uur op RTL 4