Looking Good verhuist naar RTL 8

Het succesvolle modeprogramma ‘LookingGood’ krijgt vanaf dinsdag 2 oktober een vervolg bij de jongste telg uit de RTL-familie: de vrouwenzender RTL 8. In deze gloednieuwe reeks gaan haarstyliste Marielle Bastiaansen, stylist Philip de Liever en visagist Thijs Willekes het hele land door om kandidaten te restylen.

In deze populaire metamorfoses laten zij zien dat je geen extreme makeover nodig hebt om er goed uit te zien. Elk seizoen zorgen de drie mooimakers weer voor talloze blije gezichten. De uitzending wordt wekelijks afgesloten met de vaak emotionele onthulling van de spectaculaire metamorfoses voor vrienden en familie. Het team van ‘LookingGood’ ziet Nederland graag mooi gekleed en goed gekapt. Alle haar- en kledingtrends en de beste musthaves van het seizoen komen dan ook aan bod.

In de eerste aflevering krijgen een moeder en dochter een totale metamorfose. Moeder Denise heeft een zeer zware tijd achter de rug waardoor ze amper aan zichzelf toe is gekomen. Ze is dan ook klaar voor een nieuwe start. Dochter Stefanie is de jongst afgestudeerde hoefsmid in Nederland en deze stoere tante wil graag tips om haar vrouwelijkheid te benadrukken. Kortom: een dankbare taak voor het ‘LookingGood’-team, dat met veel plezier met ze gaat shoppen, make up tips geeft en ze van nieuwe kapsels voorziet.

‘LookingGood’ wekelijks, vanaf dinsdag 2 oktober om 20.30 uur bij RTL 8.