Life is beautiful

Vanaf zaterdag 19 januari a.s. 17:00 uur op RTL4 ‘Life Is Beautiful’, het televisieprogramma voor de kijker die bewust en gezond van het leven wil genieten. Gepresenteerd door Mariëlle Bastiaansen.

Presentatrice Mariëlle Bastiaansen presenteert samen met voedingsdeskundige Erik-Alexander Richter en met chef-kok Lisette Rovers dit lifestyle programma. ‘Life Is Beautiful’ betrekt haar kijkers bij alles wat de natuur ons te bieden heeft. De rode draad van het programma wordt gevormd door informatie over verantwoorde voeding en gezondheid, met name biologisch eten en drinken. Elke aflevering bereidt chef-kok Lisette Rovers een gezond, lekker en verantwoord menu voor de fijnproever van het goede leven. Naast gezond en lekker leven wordt er aandacht besteed aan populaire lifestyle onderwerpen. Maar ook is er plaats voor onderwerpen zoals een actief buitenleven, outdoorsport, wellness, vakanties en zonne- en windenergie. De opnamen zullen altijd stijlvol zijn met de juiste ambiance. Naast verantwoorde voeding wordt er in ‘Life Is Beautiful’ aandacht besteed aan innerlijke en uiterlijke verzorging. Erik-Alexander Richter behandelt alles wat te maken heeft met gezond ouder worden, anti-aging. Op basis van zijn jarenlange ervaring legt hij de relatie tussen eten en gezondheid uit. Benadrukt wordt dat klachten positief beïnvloed kunnen worden door een aangepaste lifestyle, waardoor je de controle over je gezondheid weer in eigen handen krijgt. Het doel van ‘Life Is Beautiful’ is om de kijker te helpen gezond te blijven, met goed en gezond eten en door meer te bewegen of naar buiten te gaan.

Ons motto is: ‘Als je jezelf goed voelt, er goed en gezond uitziet, krijg je meer zelfvertrouwen en gaan de zaken je makkelijker af en dan ben je bij voorbaat al succesvoller!’.

Vanaf 19 januari a.s. om 17:00 uur op RTL4 ‘Life Is Beautiful’.