Interview met Marielle in Soeps

Naam: Mariëlle Bastiaansen (38 jaar)

Beroep:Programmadirecteur Brabant 10, tv-presentatrice & hairstylist.

Status: Woont samen, 17 jaar een relatie.

Motto: “You only live once, but if you live right once is enough.”

Deze doorzetter is een echte work-a-holic. In haar beleving kan alles. “Ik wilde mijn eigen zender. Mensen verklaarden me voor gek.
Ik zei: waarom niet? Gewoon doen!” Dat heeft haar geen windeieren gelegd. Maar over lijken gaat ze niet. Het gaat om de mensen en hun verhaal.
“Ik ben niet de keiharde zakenvrouw, meer een people manager, niet snel boos of van mijn apropos te krijgen.

Eigenwijs. En sfeergevoelig. Zo haal je meer uit de mensen waar je mee werkt.” Tijd om in huis iets te doen, is er niet bij. “Ik heb niet eens planten!” Gelukkig geeft vriendlief haar alle ruimte en begrip.
Beiden houden van hard werken en genieten van het leven. kan niet zonder Mariabeelden “Mijn steun en toeverlaat. Ik slaap niet als ze ontbreken op mijn nachtkastje.” rijdt in Mercedes CLK cabrio wilde vroeger worden Kapster of Anky van Grunsven. zakelijke blunder De cosmeticalijn die ze voor haar zusjes bedrijf Nature’s Choice opzette. Niet omdat het niet liep. “Een moeilijke keuze, maar het was niet mijn ding.” doel Brabant10 tot dé zender van Brabant uit laten
groeien. En een eigen 5 uur show presenteren. Die dan stiekem ook wel landelijk mag gaan.