YellSL

Een bijzondere haarstudio, waar alleen hairweaving centraal staat.

YellSL Hairweaving is een zeer praktische en mooie oplossing voor haarvermeerdering en/of haarverlenging, waarbij 100% natuurlijk haar op een veilige en duurzame manier bevestigd wordt aan het eigen haar zonder dat het zichtbaar is. Of u nu meer volume wilt of langer haar, YellSL biedt u een natuurlijk en eerlijk kwaliteitsproduct.

Hairweaving is een zeer praktische en mooie oplossing voor haarvermeerdering en/of haarverlenging!
yell borstels
All round mini

De all round borstel is geschikt voor ieder haartype en lengte.100 Borstelslagen geven het haar glans !
Dit is een eeuwenoud gezegde, maar het is wel waar !! Door het borstelen worden de talgklieren in de hoofdhuid extra gestimuleerd en gaan ze meer talg aanmaken.

Ga naar de webshop

Deze all round borstel is zo gemaakt dat de hoofdhuid alleen met de schone kunststof borstels in contact komt en de zwijnenharen de verspreiding van de talg overneemt . Borstels vervaardigt uit kunststof en zwijnenhaar zijn doorgaans het beste. De combinatie kunststof met echt zwijnenhaar maakt deze borstel dus multi functioneel.

Ga naar de webshop
All round borstel
Borstel rond

De ronde haren borstels zijn van 100% zwijnenhaar. Echt haar is het allerbeste om je haar glad, glanzend en stevig in model te föhnen, want door de echte zwijnenharen wordt het haar verzorgt en gepolijst.
De borstels zijn gemaakt “Bubinga” hout. Dit is een hoogwaardig exotische hout uit Afrika, waardoor de borstels licht van gewicht zijn, dus makkelijk voor jezelf te hanteren.

Deze borstels zijn er zijn 3 verschillende maten nml. 70cm, 60cm en 48cm.

Ga naar de webshop