YELLSL

YELLSL

Haardeskundige en voormalig tv-kapper Marielle Bastiaansen runt sinds jaren haar unieke hairweaving studio in Breda. Bij YellSL Hairweaving Studio draait alles om haarvermeerdering of haarverlenging bij dunner wordend haar of haarverlies. Het is tevens de eerste hairweaving salon die onlangs contracten heeft gesloten met zorgverzekeraars voor vergoedingen op medische basis.

We kunnen er niet meer omheen: haarverlies bij vrouwen tussen de 15-75 jaar is leeftijdsloos en neemt drastisch toe, al dan niet om gezondheidsredenen.

Een hairweaving salon is op zich niets nieuws maar YellSL onderscheidt zich door de gerichte, probleemoplossende aanpak. Het weefsysteem van YELL Hair is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit  niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Ook bij het inzetten en uithalen wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën.

Bel voor een vrijblijvend intake of advies gesprek : 076 850 38 94

Hairweaving is een zeer praktische en mooie oplossing voor haarvermeerdering en/of haarverlenging!

YELLSL

Gratis advies gesprek

U bent meer dan welkom voor een gratis adviesgesprek. Wij kijken dan samen met u naar uw wensen en we bekijken samen de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek laten we u ook zien en voelen wat YELL Hair voor u kan betekenen en hoort u wat de kosten zijn voor de eventuele behandeling.

De YellSL Hairweaving Studio ligt aan de rand van Breda met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

U kunt voor meer informatie of een afspraak contact met ons opnemen:
076 850 38 94 / 06 23 81 64 47
info@yellsl.nl

null

null

null

YellSL sluit contract met verzekeraars

Lees meer

YELLSL

Shop