Get the look door Marielle Bastiaansen

“De basis is mooi verzorgd en gewassen haar, hiervoor kun je bijvoorbeeld ProSeries by Wella Volume Shampoo & Conditioner gebruiken.

Het haar wordt daarna gedroogd en gepolijst met een ronde borstel. Om glans, volume en houdbaarheid te creëren breng je voor het drogen een mousse aan die je goed over het haar verdeelt. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld ProSeries by Wella Volume mousse. Lukt het niet om met föhn en borstel te werken, dan kun je kiezen voor een föhnborstel (föhn met borstel eraan vast) of voor klittenband rollers om dit mooie, volle resultaat te bereiken.

Met een borstel kam je de kruin in tegengestelde richting om extra volume te creëren, waarbij je de bovenste laag daarna er weer mooi glad erover heen borstelt. De lengtes van het haar kun je, afhankelijk van je lengte, vlechten of vast zetten in een staart.”

chanel

  1. Begin met gewassen en verzorgd haar, gebruik Pantene Pro-V Aqualight Shampoo & Conditioner (tip van Sam) of ProSeries by Wella Shine Volume Shampoo & Conditioner om de perfecte basis te creëren.
  2. Breng een midden- of schuine scheiding aan in het haar.
  3. Voor extra volume breng je wat ProSeries by Wella Volume Mousse aan op het haar en doorkam het met een grove kam.
  4. Föhn het haar vervolgens steil en glad met een ronde borstel.
  5. Fixeer de coupe lichtjes met de ProSeries Strong Hold Hairspray en laat je haar vervolgens nonchalant in je jas zitten.

Get the look