Een omvorming !
Ik kom er steeds meer achter dat niet iedereen even handig is met het stylen van z’n eigen haar. Ook in Looking Good probeer ik het de kandidaten zo goed mogelijk uit te leggen, maar sommige zijn er echt niet handig in een als je dan ook nog eens niet zo goed bedeeld bent met een volle bos haar, dan lukt het haast niet.

Daarom geef ik tegenwoordig het advies om in dit een omvorming te nemen. Dit is de moderne vorm van een permanent. Een permanent kon nog wel eens agressief zijn voor het haar en een omvorming is heel erg mild, waardoor je dus niet beperkt wordt in het kleuren.
Het woord permanent zegt het al nml het is blijvend en moet uitgroeien deze behandeling vervaagt uit het haar na 6-8 weken zitten en dan kun je zelf wel of niet kiezen voor een herhaling.
Bij permanent wordt er al gelijk gedacht aan kleine krulletjes en gelukkig is dat ook verleden tijd, want deze behandeling geeft alleen maar een grove slag met volume aan de aanzet.
Door een omvorming is het dus makkelijker om je haar in model te brengen en het blijft daardoor ook nog eens beter zitten….., wat wil je nog meer !