YellSL

Historie

Bij shows, presentaties en televisiewerk gaat het meestal om mooie looks met een tikje glamour. Marielle Bastiaansen weet daar alles van. Ze was onder andere het gezicht van het tv-programma LookingGood en stond regelmatig op het podium om presentaties te geven. De laatste jaren heeft ze zich volledig op iets nieuws gericht. In haar eigen studio in Breda heeft ze menig vrouw blij gemaakt met de bijzondere hairweaving techniek van het Deense merk Djarling.

Djarling Hair : Djarling: sinds 1988
De basis van dit systeem – haarverlenging met behulp van een gevlochten rand – bestond al ruim voor 1988. Jette Djarling is er echter in geslaagd om dit systeem aan te passen aan de behoeftes van Europese vrouwen met zacht en fijn haar. Zo is prachtig haar haalbaar voor iedereen!

Scandinavisch haar is nog poreuzer, kwetsbaarder, blonder en fijner dan het Nederlandse haar. Om die reden ging de Deense Jette Djarling bijna dertig jaar geleden op zoek naar een geschikte manier om haarvermeerdering mogelijk te maken zonder het haar te beschadigen. In 1988 lanceerde ze een nieuwe hairweaving techniek die heel natuurlijk is, geen schade toebrengt aan het eigen haar en die permanent kan worden gebruikt: The Original Djarling Hairweaving. In Scandinavië is dit systeem al jaren een begrip. Djarling is er marktleider op het gebied van het verlengen en vermeerderen van het haar.