YellSL

DJARLING HAIR

De basis van dit systeem – haarverlenging met behulp van een gevlochten rand – bestond al ruim voor 1988. Jette Djarling is er echter in geslaagd om dit systeem aan te passen aan de behoeftes van Europese vrouwen met zacht en fijn haar. Zo is prachtig haar haalbaar voor iedereen!

Scandinavisch haar is nog poreuzer, kwetsbaarder, blonder en fijner dan het Nederlandse haar. Om die reden ging de Deense Jette Djarling bijna dertig jaar geleden op zoek naar een geschikte manier om haarvermeerdering mogelijk te maken zonder het haar te beschadigen. In 1988 lanceerde ze een nieuwe hairweaving techniek die heel natuurlijk is, geen schade toebrengt aan het eigen haar en die permanent kan worden gebruikt: The Original Djarling Hairweaving. In Scandinavië is dit systeem al jaren een begrip. Djarling is er marktleider op het gebied van het verlengen en vermeerderen van het haar.

Djarling Hair voor Professionals

YellSL

VOOR PROFESSIONALS

Hairweaving is een specialisme dat enorm in opkomst is. Het is echt een beroep van de toekomst. Heel interessant dus om hier tijdig op in te spelen! Djarling Hair helpt hier graag bij. Niet alleen door 100% natuurlijk haar van topkwaliteit te leveren, maar ook door een opleiding te verzorgen op een heel persoonlijke en laagdrempelige manier.

Als professionele klant kunt Djarling Hair en bij behorende tools inkopen op deze site. Heeft u een bedrijf in de Hair en/of Beauty Branche? Dan kunt u zich aanmelden als professional. Een KVK-nummer is hierbij noodzakelijk. Na uw aanmelding controleren wij uw KVK-nummer en activeren wij uw account.

YellSL

PROFESSIONAL IN DE BUURT

Bent u op zoek naar een Djarling Hair professional die op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen en technieken op het gebied van professionele hairweaving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De bij ons aangesloten Djarling Hair professionals adviseren u graag over de laatste haartrends en kijkt welke kleur of kapsel bij u past. Houdt u van variatie? Dan denken wij graag met u mee.

De Djarling Hair professional neemt alle tijd voor u en we vinden het belangrijk dat u tevreden en vol vertrouwen de salon verlaat. Zij streven altijd naar het beste resultaat en zijn er daarom van overtuigd dat u met plezier weer terugkomt.

Djarling Hair Professional Zoeken