De kapperssite voor een ander model !

De nieuwe collecties hangen alweer in de winkels en als je dan gaat shoppen, dan staat ineens je zomerkapsel er niet helemaal top meer bij? Tijd voor een nieuwe najaarslook met een bijpassende herfst kleur. Maar ja, wat voor kapsel en wat voor een nieuwe herfst/winterkleur wil je dan of past goed bij je ? Natuurlijk kan je dat heel goed overleggen met je kapper, maar om makkelijker aan te geven welke lengte en kleur je leuk vindt adviseer ik je er van te voren toch over na te denken. Het makkelijkst is om een voorbeeld aan je kapper te laten zien, want wat is “niet te kort” of “een beetje rood” ?

Om heel gericht te zoeken kun je naar www.kappersite.nl gaan. Dit is een site waar je heel makkelijk kunt aangeven wat je wensen zijn en met een druk op de knop krijg je veel voorbeelden te zien die aan je wensen voldoen.

Je kunt uit verschillende stylen kiezen bijvoorbeeld : Klassiek, vrije tijd, zakelijk, avondje uit of extravagant. Als je hebt gekozen welke style je wilt, dan ga je verder naar de haarkleur. Van blond, koper, rood, bruin tot zwart, maar zelfs kun je de kleur als “geen voorkeur” aangeven, want dan krijg je alle modellen te zien. Daarnaast kun je ook je voorkeur van haarlengte aangeven, geen voorkeur, kort, halflang of lang. En als laatste gaat het natuurlijk om het haartype, geen voorkeur, steil, slag of krul ! Klik op de knop zoek en je krijgt een scala aan kapsels met de gewenste voorkeur. Je kunt een eigen modellen boek samenstellen of je model naar je vriendin of naar je kapper mailen ! Als je nu het mail adres van je kapper niet weet, print dan de gekozen kapsels uit en neem ze mee bij je eerst volgende bezoek. Het is natuurlijk zo dat je niet precies hetzelfde als de gemailde of geprinte foto de kapsalon uit kunt lopen, want de kapper moet een goede analyse van jou gezichtsvorm en haarkwaliteit maken. Maar hij weet wel wat jij een goede lengte vindt en ziet bijvoorbeeld of je voor een klassieke look of extravagant wil gaan. De kapper kan zo goed mogelijk het kapsel aanpassen op jou persoon, want je weet zeker dat hij begrijpt wat jij bedoelt, waardoor jij lekker relaxed van je kappers bezoek kunt genieten.