De haarkleuren voor komend seizoen zijn fris!

Na de lange en koude winter is het voorjaarszonnetje soms al heerlijk te voelen. Ramen open, buiten wandelen en nieuwe trends: dat is waar je zin in hebt.

Fris
De haarkleuren spelen hier dit jaar super op in, want de haarkleuren staan voor fris. In het voorjaar mogen de kleuren dus iets helderder. We gaan vooral veel hoogblond zien, waarbij we de aanzet iets donkerder houden om het haar diepte te geven. Heb je al blond haar, dan mag je deze zomer met nog meer lichtere accenten werken. Heb je donker haar, dan kun je jouw haar frisser maken door lichtere nuances erin te verwerken, vooral in de voorpartij. Zelfs het grijze haar gaan we komende tijd nog frisser maken. Door een softkleuring met zilverglans te gebruiken, zie je dat de gelige gloed uit het haar verdwijnt en er een mooie heldere tint overblijft.

Kleuren
Kleuren die we veel gaan zien zijn de beige/blond-tinten en de lichte karamel-varianten. Wil je het geheel wel donker houden, kies dan voor de koele tinten. Staat een warme tint je beter, dan maak je deze frisser door er met lichtere highlights in te werken. Kijk wat jou het beste staat en geef het de finishing touch met de laatste nieuwe kleurtrend.

Samenspel
Het gaat komend seizoen om het samenspel van de verschillende kleuren, waardoor je meer diepte en optisch meer beweging in het haar creëert. In het voorjaar wordt niet bepaald op welke manier je de kleuren aanbrengt; ze worden op de persoon en op het kapsel aangepast.

Haarkleuren zijn er dit voorjaar om er nog frisser uit te zien en je kapsel extra te accentueren.

Bron: Vrouwonline