Commercial Olaz 6 weken langer te zien

De commercial van Olaz regenerist met Marielle 6 weken langer te zien op tv .
Marielle in de commercial van Olaz regenerist.

Zoals jullie misschien al hebben gezien is Marielle te zien in de commercial van Olaz regenerist. Een huidverzorgingslijn op antiverouderingsgebied.
Deze commercial was al 6 maanden te zien en is nu verlengt met 6 weken.

Als ik een samenwerking aan ga met een bedrijf/product moet ik wel achter het product kunnen staan, dus voor ik besloot het te doen heb ik alles uitvoerig getest en heb met laborante op cosmetica gebied uitgebreid gesproken en was onder de indruk van Aminopeptiden, dit zijn piepkleine deeltjes eiwitten die helpen rimpels of lijntjes zichtbaar te verminderen, doordat ze zorgen voor een toename van collageen in de huid.

En zoals iedereen weet is collageen verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Het resultaat van het gebruik is een stevigere en jonger uitziende huid. Naast de Aminopeptiden complex bevat regenerist ook provitaminen B5 en vitaminen E.

In April ben ik voor de opname van de commercial naar Madrid geweest. Het was een hele ervaring en ik heb er ontzettend van genoten.
Ik hoop dat ik met deze reclame mensen erop kan wijzen dat je dus niet een hele dure crème nodig hebt om huid veroudering tegen te gaan, maar dat het ook kan met een crème van nog geen 20,-euro…..mooie tip toch ?

Wil je meer foto’s zien van de making of van de commercial? Kijk dan in het fotoboek.