Bruidskapsels !

In het voorjaar geven velen elkaar het ja woord, oftewel in dit seizoen wordt er weer romantisch veel getrouwd.
In mijn loopbaan als haarstyliste heb ik dan ook al veel bruidjes mogen kappen. Iets wat ik altijd met veel plezier heb gedaan, want het is de spannendste dag van iemand zijn leven en daar mag je dan een stukje in betekenen. Dus vandaar dat ik daar deze keer over wil schrijven. Want wat kun je nu het beste doen om die dag te stralen met een fantastisch bruidskapsel.
Ik adviseer altijd, wanneer je je jurk hebt uitgekozen, deze in de winkel te fotograferen, het liefste als je de jurk zelf aanhebt. Neem daarna deze foto ongeveer 6 weken voor je gaat trouwen mee naar je kapper, zodat deze een idee heeft in wat voor style je je mooiste dag gaat beleven. Want is een jurk simpel, hou dan ook het kapsel simpel. Is de jurk romantisch, pas je haar dan hierop aan.
Vergeet niet de haar accessoires die je eventueel wilt gebruiken mee te nemen. Al zijn het verse bloemen, laat niets aan het toeval over ! Om het makkelijk te maken, neem wat voorbeelden van bruidskapsels mee die jou aanspreken. Laat je kapper minimaal 2 verschillende kapsels creëren, die jij mooi vindt en fotografeer deze wederom. Thuis kan je dan op je gemak kijken welke je echt de beste vindt. Het mooiste zou natuurlijk zijn als je in de kapsalon ook gelijk je proef make-up laat doen, want dan krijg je echt een totaal plaatje. Maak een afspraak voor het kleuren van je haar 2 weken voor je huwelijk, want je haar kleur is dan op je bruiloft het mooiste en het geeft je de ruimte wanneer je niet helemaal tevreden bent om het nog te veranderen.

Als je dit allemaal hebt gedaan geeft het je rust en weet je zeker dat je op je mooiste dag zal stralen !