Brabant 10

Brabant – Na intensieve voorbereidingen is het vrijdag 25 april zo ver. Het grootste commerciële tv-station van Nederland gaat van start onder de naam Brabant10!

De regionale commerciële zenders RTV10, TV&Co en Tévédèr10 veranderen vanaf dit moment definitief van naam en gaan samen verder. De programmering wordt ingevuld met zowel regionale als provinciale programma’s. In de nieuwe situatie heeft de zender vestigingen in Breda, Tilburg en Eindhoven/ Helmond en is zodoende in staat om de gehele regio op een goede en verantwoorde manier te coveren. Op zeer kort termijn komt er een vestiging in Den Bosch bij.

Brabant10 staat voor regionale herkenbaarheid, regionaal nieuws en sport, dichtbij de kijker. Dit alles met de nodige Brabantse Gezelligheid. Na een dag hard werken thuiskomen en zien wat er te doen was in de regio. Met altijd aandacht voor de menselijkheid in de berichtgeving. Brabant10 laat de kijker weer thuiskomen in zijn eigen regio. Kortom: Brabant10 brengt je thuis.

Op vrijdag 25 april is de officiële lancering van de nieuwe zender met dé gezichten van Brabant10; Marielle Bastiaansen en Anne-Marie Fokkens. Tijdens de show worden de Brabant10 programma’s en presentatoren gepresenteerd en zijn er optredens van verschillend artiesten. Zo geven de 2 finalisten, Rob en Emiel, van het programma ‘De Nieuwe Uri Geller’ een demonstratie, zijn er optredens van bekende Brabantse en Nederlandse artiesten zoals Rene Schuurmans, Willem van So You Wanne be a Popstar, Lanning, Helemaal Hollands, Grad Damen en als klapper op de vuurpijl een optreden van Gerard Joling! Dit mag u niet missen! Vrijdag 25 april vanaf 20:00 uur op Brabant10.